На снiгу - слiди Кота

Катерина Жебровська
На снігу - сліди Кота.
Кіт – один? А, може, – два?
Кіт ходив туди-сюди…
Там – сліди і тут – сліди.

Сніг – глибокий.
Кіт – малий.
Сніг – холодний.
Кіт – м’який.

Сонце світить з висоти –
Розпливаються сліди.
Хто знайде сліди Кота?
Слід розтане і – нема.

Сніг – глибокий.
Кіт – малий.
Сніг – холодний.
Кіт – м’який.

Сніг розтрушує Зима
Для пухнастого Кота.
Там, де випали сніги,
Кіт пройде, чи – два, чи – три.

Сніг – глибокий.
Кіт – малий.
Сніг – холодний.
Кіт – м’який.

В хаті досить для Кота
І уваги, і тепла.
Тож Коту і до снаги
На снігу плести сліди.

Сніг – глибокий.
Кіт – малий.
Сніг – холодний.
Кіт – м’який.

22.01.2016