Де вже я не бував

Володимир Микитенко
Де вже я не бував,
А таких не стрічав.
Ну, скажіть по секрету хлоп’ята,
Чи така тут земля,
Чи так сонце сія,
Ох, і гарні ж в Приморську дівчата!

Якось з них я одну
Жартома ущипнув,
І в мить зникли хвилини щасливі:
Будь неладна краса,
Як дала ляпаса…
Ой, дівчата в Приморську
Красиві.

Одружився б у вас,
Та вагаюсь весь час…
Ну, скажіть по-секрету хлоп’ята,
Чи за мене підуть,
Гарбуза не дадуть
Ці вродливі приморські дівчата

1957 р.