Нелегко пiднiматись вгору

Мила Кирилюк
Нелегко підніматись вгору…
А ще складніше – з тягарем…
І тренування завжди в пору,
Й важливо те, що ми берем…

І ось, діставшись небокраю,
Осиливши свій довгий шлях,
Не кожен з нас баланс тримає…
Встояти треба на ногах.

23.01.2016