***

Вика Максименко
Всі вже дорослими стали,
Хто дітей вже має,
А хто на них чекає,
А ти ж бо самотня
І що з того,що хлопця маєш,
Коли він сам нічого вирішить не взмозі,
І весь час йому як тому поганому танцорові
Щось не зрозуміле заважає.