Земля рiздвяна. Поглянь яка краса...

Галина Поручник-Ткачук
Поглянь яка краса
У тебе за вікном -
Віншують небеса,
Різдво мете сніжком.

Вкладає лід Йордань.

Співає за селом
Колядки березань
І хуга з помелом.

Смерічник додає
Щедрівок зелемінь,
І дзвін святково б'є:
Дінь-донь,
     донь-день,
          день-дінь!

Христос народився!