Роберт Геррик. Н-776 Гнев

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-776) Гнев

Презри хулу – и злыдни замолчат,
А гневаешься – значит, виноват.


Robert Herrick
776. ANGER

Wrongs, if neglected, vanish in short time,
But heard with anger, we confess the crime.