Нас грузини приведуть до раю. Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Веселіше стало жити
Українцям нині.
Бо не треба вже платити
Гроші в магазині.
Всі ж віднесли за квартиру,
Газ, тепло та воду.
Бідолахам не до жиру
Й не до бутерброду.
Дружно дивляться новини
З Грузії, Китаю,
Щиро вірять: нас грузини
Приведуть до раю.