Pussy cat

Наталья Потапенкова
Pussy cat,pussy cat,

Dont do this,dont do that!

Pussy cat,come to my house!

Pussy cat,bring me a mouse!

Little grey mouse,run away-

Big white cat is coming to your way!

2008.