Намалюю словами...

Татьяна Ахинько
     Намалюю словами і біль, і красу,
     Зворушу кожним дотиком слова,
     Почуття у віршах до сердець донесу,
     Щоб співала душа знову й знову.

     Щоб злітала у небо, мов пісня вона,
     Чи тужила, з дощем щоб ридала,
     Бо від слова душа і весела, й сумна,
     І жорстока бува і ласкава.

     Хай слова у серцях проростають зерном,
     Наливаються щедро, багато,
     І солодким, хмільним будуть вірші вином,
     Людські душі красою вражати.

     Намалюю словами і біль, і красу,
     Сльози щастя й розпуки малюю,
     Їх на вранішні квіти зроню як росу
     І з любов\ю всі вам подпрую.