На крилах мрiй

Татьяна Ахинько
   На крилах мрій лечу до тебе
   У давню ту, квітучую весну,
   Злітала чайкою у небо,
   Так ніжно ти кохав мене одну.

   В твоїй любові розквітала,
   Й сама була, як той квітучій сад,
   Бо серце ще тоді не знало,
   Гірких образ, болючих, підлих зрад.

   Тоді ще ніжилась в любові,
   У пестощах твоїх ласкавих слів,
   Не знала, що з бідою в змові
   Шлях доленосний щастя в прірву вів.

   Все відболіло, промайнуло,
   Кохання, дивно... чи колись й було?..
   Лиш мрія інколи минулим
   Натішиться, утре сльозу крилом.