Принцеси

Таисия Цыбульская
Вихваляється дівча:
- Навіть слів не вистача!
Просто чудо із чудес!
Я - найкраща із принцес!
А в дворі у курнику,
у пшеничному вінку,
вихваляється курча:
- Навіть слів не вистача!
Просто чудо із чудес!
Я - найкраща із принцес!
А в хліву мала теличка:
- Чи хто мав гарніше личко?
Просто чудо із чудес!
Я - найкраща із принцес!