Минеться все

Татьяна Ахинько
          "Переживу, перехворію...
          Минеться все, і за літами
          Прийдуть літа і дні нові"
               
                Валентина Сидоренко

    Минеться все, і за літами
    Прийдуть літа і дні нові,
    Розлука з болем поміж нами
    Розтане у часу імлі.

    Моя надія крила має,
    Господь підтримує всяк час,
    На долю кращую,- щасливу,
    Благословляє завжди нас.

    Переживу, перехворію,
    Нові відкрию сторінки,
    В житті, в коханні зазорію
    З легкої Божої руки.