Заман къум

Тауберт Ортабаев
Заман къум болады
джашау этюб барады
къар къарамны тас этди
лампа орамда джанады
киши да энди кёрюмеди
джашхлыхым ашырдым
сюмекликни кёрдюм
къуандым да  джыладым
кюнлени эки бельдюм
сенсиз энди турама
бир кюнь ол
сыппатынгы унутама
саума Аллаха деиме саубол
---