Гопака б нам...

Александр Батуров 007
    Про то как люди начали "понимать", как с "ИХ" помощью, "амбарные долгоносики", приходят во все "времена" к власти... И их, людей, "после-похмельное" - разочарование...


        ГОПАКА б нам...                26-01-2016

Козаки ви мої козаки...
А де ж поділись ваші "незалежні сраки"...
Навіщо ви п'ете ту "KAKO-колу"-
І від "тоді" не бачите "нікого!!!

      Навіщо ви б'ете всіх "побратимів"?..
      І де тоді сусід той ВАШ, - "єдиний"?..
      Яка така є ота - "сутенерська сука",
      Що звела ВАШі мізки під "ОТУ" отруту?..

Хто з вас "повівся" - як оте "малятко"...
На кляті "умовляння олігарха-татка"?..
Навіщо ви нагнули йому свою "ду-п-п-пу"?..
Смердить від цього аж у "ГВА-ДЕ-ЛУ-п-п-пі"!..

       Та схаменіться ви,- мої "браточки"...
       Хто ж ВАМ навісив "оті" кляті "окуляри-очки"?..
       Крізь них ВАМ все в - "рожевому нірванку"!..
       Тепер ви "ДЕНь" клянете з вечора до ранку!..

Козаки ви мої козаки...
Хто в ВАС вселив "ОТУ" - "холеру", "трясця", "мати"...
Розкиньте ви своїми "незалежними мізками"-
Хто "панствує, " а хто став - "кріпаками"!!!

      Боролися із "тінью" всі так - вправно, притко...
      Щo й на душі сталося - зле та гірко...
      Що "БУЛАВА" сама "прийшла" сп'янілому у вишиванці...
      Від цього "дива-дивного" навкруги почалися - "бісовськії танці"...

Мабуть вже "пращури" гудуть - над "синами" усіма ...
Чи не пора б нам браття відновити - ГОПАКА!!!