Натхненне

Ядвига Довнар
Н*е згубіць бы таго захаплення,
А*б ім кажуць, што "Муза прыйшла"...
Т*ак чаруюць хвіліны натхнення -
Х*оць імгненне - ды колькі святла!
Н*е натхняюць за морам дзівосы -
Е*ўрапейка - сама БЕЛАРУСЬ!
Н*асычаюць крыніцы і росы,
Н*а Радзіме малюся нябёсам,
Е*днасць рыфмаў ад Мовы бяру.

26.01.2016      Ядвіга Доўнар(Кур'яновіч)