До млина

Таисия Цыбульская
Назбирав Хома зерна,
та й подався до млина,
закортіло хом'яку
з'їсти булочку м'яку!

Та дорога нелегка
для малого хом'яка!
Підкріпився на порозі,
біля хвіртки на дорозі,

на стежині біля саду,
там, де грона винограду.
Тут уже й обід настав,
пообідав там, де став!

Ось дійшов він до млина,
та зерна уже...нема!