Крiзь терни...

Виктория Гребенюк Роженкова
Я українка й цим горджуся,
Живу і досі  всьому вчуся,-
Люблю я неньку Україну-
Як матінку свою єдину..

Своїх дітей-доньку та сина-
Вони розквітли мов калина,-
Привчаю їх до праці я,
Бо працею жива земля...

Своїх батьків ціную теж,-
Моя любов до них без меж,-
Вони мій всесвіт та мій дах,
До них лечу неначе птах...

В душі любов несу крізь терни-
І з цього шляху не поверну,-
Життя одне - воно прекрасне,
Любов лиш в серці хай не гасне...
26 01 2016 р
Вікторія Р