О

Олекса Оскорина
       
Занадто горда, горда!
Щоб жити за чужими правилами
І без своєї згоди.

Занадто горда, горда,
Щоб йти на перемир’я з вОрогами,
Якщо були вже кинуті
Принизливі акорди.

Занадто горда, горда,
Фальшивить щоби й підлабузничати,
Шукаючи прихильності
У вигідному колі
Як зараз дуже модно.

Занадто горда, горда!
Щоб буть «моральной хвойдой»
Мабуть, занадто…горда.