Чорно-бiла смуга життя

Олекса Оскорина
Трьома шарами наліпивши пластир
на негаразди всі й невдачі
ти йдешь, тримаєшь за вуздечко настрій
відкинувши думок напругу.

І ось, уже небесний датчик
фіксує плавний перехід -
із чорної у білу смугу.