Генiальна чистота

Олекса Оскорина
Коти - божественні створіння.
Для всіх, це вже не новина.
В той час як темряви коріння
Людей дурманять без вина

Вони згинають стан свій гибко
Розпушують свого хвоста
Й пливуть за звуком скрипки,
Це значить, що відкрит астрал.

І той нектар, святий, сакральний
Для шерстки їх уже дозрів.
Вони ж є чисті, геніальні,
Вбирають краще із дарів.

Народжені від світла Аполлона
Несуть в собі його єство.
Пройдуть роки...Та хоч й мільйони!
Вони ж служитимуть родству.

Коти - космічне наше щастя
Дароване в реальний світ,
Щоб ми надруджені зап'ястки
Потоком істини змогли промить.

То ж давайте як коти-
Вогнем життя та творчості горіть!