Христос Спаситель

Лидия Елена
Христос Спаситель мій навіки
Своє за нас не пожалів життя,
Підняв себе на хрест,на  муки,
За люд планети нашої земля

А люд ,стояв і насміхався,
Вбиваючи всю біль в Христа,
Що коїться в твоєму серці
Невже  немає співчуття

Від  болю плакала природа,
Пташині зникли голоси,
Та тільки ось одна людина
Кричала  в ніг Спасителя  Христа

Притихли ангели небесні,
Притихла радісна хвала.
Мовчання тихе в всесвіті
Ісус вмирав,щоб дати нам життя

Я вдячна Богові за Сина!
Подяку я несу Йому щодня,
А тихий вітер грав на хвилях
Мелодію надії,віри і добра!