Колискова

Дарья Скрипник
А ти солодко спи,мій маленький
Десь за лісом блукає сіренький,
Колиха дитинчат десь руденька,
А ти солодко спи,мій маленький.

В темну нічку близь тебе співати
Треба сон твій малий захищати
Щоб ніякая сила зла не вхопила
Маленьке дитя із рожевого сна

А ти спи і не бійся мій хлопчик,
І не вкусить за бік сірий вовчик
Та не з'їсть хитре лисенятко
Спи солодко, моє зайченятко