Ти у мене одна!

Виктория Гребенюк Роженкова
Привіт, красуне чарівна,
В душі у мене ти одна,-
Єдина зіронька моя,
Чарує посмішка твоя...

Ти всесвіт мій і моя мрія,
Ти світла радість і надія,
Душа співає про любов,-
І я до тебе лину знов

До теплих губ, до рук тендітних,
До ніжних, лагідних, привітних,-
Хочу з тобою на рушник,
Бо я до тебе серцем звик...

На вишитий- із маків, м'яти,-
Щоб все життя тебе кохати,
З тобою мріяти, любити,
Гніздечко наше в щасті звити...
27 01 2016 р
Вікторія Р