***

Мария Ючкович
Ты вечна жывы, ты жывеш са мной
у момантах дзіўнага душ сутыкнення,
ў дарунку ўсеўладнай любві незямной,
у самых светлых зямных імгненнях.
Крылы ў небе анёл лёгка так распасцёр,
зберагаючы повязь высокіх пачуццяў.
І гарыць-не згарае нявідны касцёр...
І бясконцасць Сусвету яго не патушыць...