людям потрiбно...

Олекса Оскорина
людям потрібно, щоб їх любили
людям потрібно, щоб у них вірили
людям потрібна людська підтримка
люди від цього, легкі й опірені-
вгору злітають, додолу скидаючи,
маски й клапті віждившого гриму.
людям, так необхідно бути собою,
щоби жити в любові, літаючи.