Забажалось бабцi м яса... Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Забажалось бабці м’яса,
А грошей немає.
На базарі ж – дорожнеча!
Хто цього не знає?

От старенька й каже діду:
–  Роздирають  кішки,
Дуже хочу до обіду
Свіженини трішки.

Дід у відповідь сердито:
–  Викинь забаганки!
Хитрувати вмієш, люба,
Краще від циганки.

Позавчора їла сало,
Вчора – шкварки здуру.
Знову пузо забурчало?
Зіпсуєш фігуру!..