Каяття

Алексей Широков 3
Каяття
Благаю я у Господа пробачень,
За гріхи що коїв з юних літ,
Хай Бог розкаяння мое побачить,
І обітре мої потоки гірких сліз.
 
Приспів:
 
Пробач мені, мій Боже я благаю,
Все що зробив, я на шляху життя,
Хоч права я на прощення не маю
Подай мені надію в майбуття.

Прости мені, коліна я схиляю,
Гординю біля ніг Твоїх кладу,
І вірю, що я все ж надію маю,
В тобі лиш спокій і любов знайду.

Благаю ти прости мою провину,
Дай шанс мені на Вічнее життя,
Заради Тебе, грішний світ покину,
І проживу останок каяттям.
 
Припев :

Небесний Батьку! вибачи провину,
Молю Тебе і вірю, що простив,
Перед Тобою я е блудним сином,
Якого Ти як рідного зустрів.
 
Омий мене Христа Святою кров'ю,
Що Син Твій на хресті тоді пролив,
Покрий гріхи мої безмежною любовю,
Якою ти колись роспусницю покрив.

Автор ігумен Олександр (Широков А. А.)7.11 2013.р. Божого Київ Україна