Незак нчене. Через тиждень зак нчу. Але маю дати в

Тоник Ополоник
Вродився як і всі ми я крізь біль,
Крізь сльози та полегшення зітхання.
Надворі вітер вщух,збулась одна з тих мрій
Котрі започатковує жадання.

Зростав і мав в собі частинку сяйва,
Що є у більшості дітей як дар.
Це потім знищується наша карма,
А рідним всім здається що то просто жар.

Я знав якою буде вдень погода,
Що зникне у батьків кохання знав.
Всі діти відчувають щось походу,
Хоч каже більшість "Він напевно підглядав."