Вдихни мене...

Виктория Гребенюк Роженкова
Вдихни мене і потайки згубися-
Щоб спрагле тіло загорілось вмить,
Цілуй, в відвертий погляд подивися-
Неначе в ніжну сонячну блакить...

Вдихни мене ще раз на повні груди,
І в пристрасті солодкій обмивай,
Бо ми  з тобою найрідніші люди-
Всього себе до крапельки віддай...

Вдихни мене,- щоб аж душа стогнала,
Злетіла в небо в цю медову мить,
Щоб нічка нас до ранку колихала,
А нам хотілося  віддано любить...
28 01 2016 р
Вікторія Р