Фундаментальний пiдхiд

Олександр Мачула
На першу зустріч із Галиною Сергій
прийшов із дуба саджанцем, цеглиною і без презерватива,
бо дуже дівчині хотів він показати свій
серйозний намір на стосунків перспективу.

27.01.2016