Не бiйтесь втратити

Олександр Мачула
Не бійтесь втратить тих, хто вас залишив.
Нехай із миром йдуть від вашого порога.
Чим яскравіш горять мости у повній тиші,
тим буде ваша уперед світлішою дорога!

29.01.2016