Пригорни мене

Ольга Олтаржевская
Обійми мене дуже сильно,
Щоб була я не в силах втікати,
Щоб казали на нас "божевільні",
Щоб парфум твій солодкий вдихати.

Пригорни мене якнайніжніше,
Щоб зустрітися ближче очами
Я б віддала тобі найцінніше -
Мої дні із твоїми ночами.

Обійми мене так щоб надовго,
Я до тебе як чайка летіла,
І плекала тебе одного,
Ти єдиний за ким я так мліла.