Я не зреклася

Алла Любарец
   Я не зрекаюся тебе ,
            не зреклася !
Лише здавалося ,
           що здалася ,
То я втомилася ,
           від чекання ,
Минає все ,та
           не бажання .
Бодай ,що вірити ,
          не перестану ,
Поки життя моє
          не зів"яне ,
Доки душа моя ,
          мов криниця ,
Живе любов свята -
          рятівниця.