Мовчи! Мовчи...

Маргарита Калион
Від твоїх слів відламується крига
І б'є у саме серце, наче ніж.
Не дочекалась я жаданої відлиги.
Благаю:"Без ножа мене не ріж!"

Ти дивишся холодними очима
Такий ще рідний, але вже – чужий.
Повз мене погляд – дикий, невловимий...
Мовчи! Мовчи!.. Нічого не кажи...