Ти - дивний сон

Александр Кононыхин
Розсіялись слова у темряві нічній,
Якщо любов, була, то я блукала в ній,
Як важко зрозуміти,
Чому розсердились боги,
І де мені подітись
Від туги і нудьги.

ПРИСПІВ:
Ти - дивний сон, що розтривожив душу,
Мої мрії,
Сумний перон і їхати я мушу,
Але вірю,
Настане день, згорить зоря,
І знайдеш ти, де буду я.


Я в небо полечу, як зірка вийде з хмари,
Прохати  я хочу, щоб дала мені чари,
Ти з знадоб'я кохання
Чарівний спробуєш напій,
Бо всі мої бажання –
Це ти, коханий мій.

ПРИСПІВ: