Евгения Янишчиц Позови меня. Позови

Мария Ючкович
Позови меня. Позови.
Там заблудимся в травах буйных.
Начинается всё с любви,
Даже самые серые будни.
И тогда душой не криви
На дороге жизни широкой.
Начинается всё с любви --
Первый шаг твой и первые строки.
Приручаются соловьи,
Дарят нам своё чудное пенье.
Начинается всё с любви --
Боль, и ненависть, и отчужденье.
Позови меня. Позови.
Сто дорог мне пройти несложно.
Начинается всё с любви,
А иначе и жить невозможно.

Яўгенія Янішчыц Ты пакліч мяне. Пазаві

Ты пакліч мяне. Пазаві.
Там заблудзімся ў хмельных травах.
Пачынаецца ўсё з любві,
Нават сама простая ява.
І тады душой не крыві
На дарозе жыцця шырокай.
Пачынаецца ўсё з любві --
Першы поспех і першыя крокі.
Прыручаюцца салаўі.
І змяняюцца краявіды.
Пачынаецца ўсё з любві,
Нават ненавісць і агіда...
Ты пакліч мяне. Пазаві.
Сто дарог за маімі плячыма.
Пачынаецца ўсё з любві,
А інакш і жыць немагчыма.