***

Чарли Марс
залишилась остання вежа у душі.
ось так і починається внутрішній апокаліпсис.
а у квартирі ні душі,
ніякої бісової субстанції!

а у серці тільки ти!
та, що зруйнувала кляті вежі.
та, що повісилась у мені,
та, що віддала мені речі.

я лягаю сьогодні один -
сам з собою, зі своїми думками.
це триває днями й роками.
все набридло, я просто кретин...