Яко с нами Бог

Румяна Лазарова
                Свете тихий святыя славы, Безсмертнаго,
                Отца Небеснаго, Святаго Блаженнаго, Иисусе Христе!
               

Я тоже люблю «Свете тихий»
и Господа благословлять;
вечерь фимиамный стих
тихонько прошептать;

трепетом погрузиться
в тайнственый оброк
и в песенную музыку
«... Яко с нами Бог».