Загадка-жартiвка

Олександр Мачула
Є у них мале фуйло,
а у нас своє – тріпло.
Та щоб мало не було –
завелося ще й брехло!

Їх багато: ще хамло,
вистачає і мурло.
І усіх не підрахуєш, 
хоч розбий собі чоло.

Кожен знає, хто ті …ло,
та сидить у нім вайло.
Неприємностей не хоче –
то й мовчить його хайло.

Забагато всяких …ло,
сотні, тисячі кіло.
Угадайте, хто захоче,
як зоветься оте зло.

січень 2016