Серед нив...

Виктория Гребенюк Роженкова
Вже тебе підняти не поможе,
Аж ніяка сила в цілім світі.
Господи, помилуй його, Боже
І прости цей гріх братику Віті...

Вчинок цей - великий дуже гріх,-
Як на це піти він тільки зміг!
Досі в це повірити не можу,
Але я за нього, Боже, прошу...

У молитвах, прошу хоч прости,
Дай прощення гріх цей відпусти,
Боже милосердний - пожалій,-
Загубив його злий - лиходій...

Але ж він любив і хотів жити,
Все на світі так спішив зробити,
І для всіх був щедрий і добряк,-
В кожному дворі він був свояк...

Не боявся ж праці він тяжкої,
Задумки поганої й  лихої,-
Він життя понад усе своє любив-
А тепер його душа десь серед нив...
31 01 2016 р
Вікторія Р