коли сiль...

Мокренко Хром Олег
коли сіль стає не солона
коли листя летить уверх
метелик коли на долоні
живий, та десь там вже вмер

коли сіль стає не солона
тоді й цукор простий на смак
кров кохання уже не червона
не червоний і в полі мак

коли сіль стає не солона
все стає не таким в житті
і світліє лиш та ікона
де сльози й душа на хресті