Про чиновницькi злиднi

Олександр Мачула
Чиновники у нас і «голі», й «босі»,
не мають ні квартири, ні авта,
та бачать їх частенько у Давосі,
на форумі, і то все неспроста...

У той же час їх домочадці, рідні,
що зовсім не працюють, зазвичай,
катаються на «Майбахах» по Відню,
п‘ють каву і гірський у Альпах чай.

На запитання, звідки все те мають
і де такі коштовності взяли,
останні вже на першого кивають –
мовляв, чиновник рідний подарив.

31.01.2016