Молися щиро

Георгий Грищенко
Молись за себе та за всіх,
Що проживають поряд,
Щоб не шмагав думок батіг
Із розпачу та горя.

Молися щиро щоб Він чув
Й надав всім допомогу,
Щоб кожен горе оминув
Й здолав життя дорогу.

Молися за дітей своїх.
За їх здоров’я й щастя,
Щоб в цьому Він їм допоміг
І вір тобі це вдасться.

Щовечір й вранці помолись,
Він голос наший чує,
Робить гріховне не берись,
Бо гріх усе зруйнує.
31.01.16.