Куля

Игорь Стожар
Вже ранок, але все ще темно,
Химери хмар, як веретена,
Усе завмерло, лише вітер
Туман сьогодні з неба витер.

Неподалік вогненна грива,
Аж сліпить в скельці об'єктива,
Неподалік, це цілять в нас,
Якось зарано, не той час.

Ось ще полежу й подивлюсь,
А поряд знову: лусь і лусь!
Хтось значить в гості до нас йде, 
Побачить вчасно: хто і де?

В плече віддача, все, кінець.
Сьогодні сепар — не жилець.
Цю кулю я тримав для нього,
Для "миротворця" з Таганрогу.

Почистить треба еСВеДе,
Бо може знову хтось прийде,
Холодна сталь, залізний блиск…
— Розслабся, ось дитячий лист.