***

Ломтева Инга
Соняшно-волОшковий чай
Парує в долоні окріп
Серця, моя мила, не край
Що ж поробишь, як він осліп.
Як не бачить, просто прости
Не кохає - геть відпусти
Як образив - Боже суддя
ТвОя доля - доля твоЯ

Умивай обличча від сліз
А вустами пісню співай
І кохання з'явиться скрізь
І прошепче:"Мила, кохай"