Живу...

Лю Нели
Все має початок, все має основи.
Народження, смерть і знов по спіралі...
У когось надгробний вінок та окови,
У когось весілля й заобрійні далі.

Ефект дежавю, повторення знову,
Закрита сторінкА, відсутні крапкИ.
Із світлих думок закладаєм основу,
Щоб вийти сухими з страждання ріки.

І там де кінець, освідомлюю знову,
Всі крАпки над "і" розставити мушу.
Із нових надій і теплого слова,
Живу, щоб творити і тішити душу.


          31.01.2016