О сестро моя...

Валентина Пащенко 2
   О, сестро моя, я с східного краю
   До тебе на захід серцем гукаю.
   Хоч слово скажи ти, люба, мені,
   Душею своєю зву тебе в дні,

   Що чорними стали в крАї мойому,
   Та ти не повинна, сестро, у цьому,
   Бо серце твоє так само болить.
   Де доля синів, синів наших мчить?

   Я рада за тебе, як всі живі,
   Неясно, за кого б'ються вони.
   Народ, наша влада, не зрозуміть...
   Ні в кого душа за нас не болить!