Де ж рiвноправнiсть?!

Олександр Мачула
Намалював учора чорні вуса
і на роботу так ось заявився.
В житті не бачив більше землетрусу,
від сорому я ледве не втопився…

Жінки накинулись на мене разом,
немовби десь на об‘їздній повії.
Хоч розмальовані в самих, ото зарази,
брови, навкруг очей і, навіть, вії.

31.01.2016