Лживая любовь

Танита Питерская
Начав любовь со лжи,
Не думал ты об этом.
Играя мной, скажи,
Зачем тебе все это?
Зачем тебе моя душа,
Тебе нужны уста и тело.
Я так наивна и глупа,
Я большего хотела.
Соперница моя,
Наверное, красива?
Богата, молода
И даже не ревнива?
Иди же к ней скорей,
Бегом беги, мой милый!
(Автор Т.Горн)

False love.

Having begun love with lie,
You didn't think of it.
Playing me, tell,
Why to you all this?
Why to you my soul,
You need lips and a body.
I am so naive and silly,
I bigger wanted.
My competitor,
Probably, it is beautiful?
It is rich, young
Also I am not even jealous?
Go to her rather,
Hurry, my darling!
(Author T.Gorn)