час прощатися

Ломтева Инга
сонце сніг пече і колить
Злочин коїть, злочин коїть.
Хто то сонце може згаснуть
Сльози стріх стікають рясно
Ні, нема розради далі -
Тануть, зникнути в печалі.
так, занадто тісно, край
Час прощатися:"Прощай...